Tjänster

Byggtjänster

Är stor del av vår tjänsteportfölj där vi arbetar med allt från fastighetsbyggnader, industrifastigheter och villabyggnationer. Därutöver arbetar vi även med renovering coh restaurering av befintliga fastigheter som takomläggning och fasadrenovering, stambyten samt invändig och utvändig renovering. 

  

H

Fastighetsbyggnader

Utveckling av fastighetsbyggnader från skissbordet till färdigt objekt. Team H bistår som projektledare, även här som leverantör med egen förmåga gällande bemanning av all typ av personal inom arkitekter, ingenjörer, markberedningspersonal, snickare, vvs-installatörer samt elektriker.

Villabygnationer

Mångårig erfarenhet av att bygga villor av alla dess olika slag som större produktioner / Modulhus till arkitektritat hus. Ett hem färdigt för inflyttning med allt vad det innebär. Vår personal är certifierade enligt krav samt hantering för brandfarliga ämnen som naturgas för uppvärmning, stadsgas, biogas etc.

Industrifastigheter

Realisering av industrifastigheter samt utveckling av densamme för ökad produktion / volym.

Takomläggning & Fasadrenovering

Mångårig erfarenhet av takomläggning och fasadrenovering som plåt, papp, takpannor. Gäller även puttsad vägg, panel m.m.

Stambyten

Är det dags för stambyten för hyresfastighet, bostadsrätt eller kommersiella fastigheter. Vi ser till att renoveringen genomförs så smidigt för samtliga parter med tydlig specifikation och tidsplan.

Invändig & utvändig Renovering

Med Team H tar vi hand om dina behov gällande invändig renovering och restaurering. Allt från måleri, golv, tapetsering, el-installationer. Såväl som utvändig renovering av fasad, trappuppgångar m.m.

Byggprojektledning 

Vi i byggbranschen påminns om hur bristfällig kommunikationen va förr mellan arkitekter och byggproduktion. Arkitekter ritade en byggnad och produktionen byggde något annat. Arvoden blev mindre för samtliga parter och produktionsavdelningar fick göra om på nytt varpå projektet blev alltjämt försenat och dyrare än budgeterat. Med Team H undviks fördyrande fallgropar. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Låt oss skapa något tillsammans

Vi återkommer så fort vi kan

info@teamh.nu