Tjänster

Bostadsanpassning & Lokalanpassningar

Behöver du bostadsanpassa bostadshus eller lägenhet. Eller ta itu med enkelt avhjälpta hinder för att möta Boverkets riktlinjer i fastigheter som allmänheten har tillträde till? Upllever du att det är svårt att hitta leverantör med helhetsperspektiv kring riktlinjer och fackmannamässigt utfört arbete? Därutöver visar sig ha praktiska kunskaper om alla de hjälpmedel som finns att tillgå och vad man ska välja för alternativ? Många frågor, där Team H projekledning är lösnng på dina utmaningar.

Vi är lösningen på dina behov med vårt breda nätverk inom byggprojektledning. Vi har direkt kontakt med arkitekter, hantverkare, elektriker och VVS-installatörer som vi arbetar dagligen med. På så sätt behöver du bara vara i kontakt med en aktör som agerar projektledare mot respektive underleverantör.

 

Auktion till förmån för Bröstcancerfonden

Auktion Rosa Bandet Tavla

Lägg ett bud på vår Rosa Bandet tavla som är en äkta oljemålning av Nicklas Larenholtz. Kanvasduk (Linne) med Rembrant oljefärg av högsta studiokvalite. 100 cm x 70 cm

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Bostadsanpassning 

Stora och små lokalanpassningar och ombyggnationer mot offentliga och kommersiella beställare

Team H med vår spetskompetens inom utredning, projektplanering för att skapa en detaljplan gällande ombyggnation som möter önskemål mellan fastighetsägare och hyresgäst. Ser vi till att anpassningar och ombyggnation förblir en enkel och smidig process som möjligt. Vi flätar samman fastighetsägare, hyresgäst, arkitekt samt byggnadsnämnden som ledande projektansvarig. När bygglov har beviljats påbörjar vi arbetet med att förädla lokalen på ett tidseffektivt sätt vilket är till stor gagn för såväl fastighetsägare som för hyresgäst.

Invändig bostadsanpassning

Invändig bostadsanpassning

Team H vänder sig även till stora som små, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare mdfl. Det kan omfatta att lösa enkelt avhjälpta hinder för att möta upp Boverkets riktlinjer, handikappsanpassning av bostad och mycker mer.

Låt oss skapa något tillsammans

Vi återkommer så fort vi kan

info@teamh.nu