Tjänster

Villabyggnationer

Är du i fasen att bygga ditt egna modulhus eller arkitektritad villabyggnad. Då är Team H din självklara partner med bred expertis gällande planering, arkitektritning, markberedning samt produktion av modulbyggnationer / arkitektritad, inkluderat el, vvs och måleri.

Du får ett hem som är inflyttningsfärdigt från Team H som sköter och hanterar hela byggprocessen. På så sätt har du endast dialog med oss som finns tillgängliga dygnet runt.

Många parameterar är viktiga, varpå tryggheten i att din villabyggnad blir färdig enligt den tidsplan och kostnad som är avtalat. Samtliga av våra medarbetare är certifierade enligt de krav som ställs, även för specifika behov där brandfarliga ämnen som naturgas för uppvärmning, metan / stadsgas (för gasspis) m.m.

 

Villa

Modulhus eller arkitektritat

Team H har inga begränsingar vad gäller typ av villabyggnader. Har du köpt eller för avsikt att köpa villabyggnad / Modulhus av de stora kända producenter eller arkitektritat hus. Tar vi an projekt av alla samtliga typer. Material såväl som utseende.

Vår personal är noggrant utvalda med erfarenhet av olika typer av villabyggnader. Din trygghet och kundnöjdhet är viktig för oss som vi bär med oss inför nya uppdrag.

 

Låt oss skapa något tillsammans

Vi återkommer så fort vi kan

info@teamh.nu